Exercici 2017-2018


tenim premi!!

Es un placer anunciaros el primer premio de estas fallas.

La comisión mayor ¡ya tiene palet! y, por lo tanto, el día 17 iremos a la Plaza del Ayuntamiento a recogerlo.
Se trata del CONCURS DE LLIBRETS DE FALLA 2018 que organiza LO RAT PENAT.
Hemos obtenido el segundo premio,  Emili Panach (Milo), de concurso de la sección general, por "El llac dels chismes" de Roser Lacruz i Caplliure.
Muchas gracias a las poetisa que, nuevamente, nos ha dado un premio.
Además la falla infantil obtiene el 6º premio de sección y 2º premio de ingenio y gracia de la sección 5.
La falla finalmente ha quedado 9º de la sección 3ª A.

Enhorabuena a toda la comisión!!


Sábado 10 de febrero. carnaval en la falla poeta alberola totana


Sábado 27 de enero. Tinc gana dE FESTA!!

El día sábado 27 de Enero tenemos ganas de fiesta, podemos bajar con el polar de fallas para que huela a pólvora. Empezaremos con una cenita a 5€ para cubrir los gastos, como siempre.

 

A continuación juego con copas y para finalizar la noche, una salida cultural a... Maruja Limón!!

 

El día jueves 25 de enero día de cierre y pago, estaremos a partir de las 19:30 horas hasta las 21 horas .

Es muy importante que os apuntéis por la organización. Os esperamos!


Jornada culturalSábado 14 de octubre: oktoberfest

El sábado 14 de Octubre celebramos el Oktoberfest en la Falla!!

 

El horario de las actividades es el siguiente:

  • 18.30: Talleres y merienda alemana infantil
  • 19.30: Tardeo
  • 20.00: Cena alemana

Os esperamos!


fins sempre paloma


PROCLAMACIÓ DE Mª DEL MAR BONORA GIMENO, FM2018

DISSABTE 30 DE SETEMBRE, A LES 21:00
PROCLAMACIÓ DE Mª DEL MAR BONORA GIMENO
FALLERA MAJOR 2018 DE LA FALLA POETA ALBEROLA- TOTANA

La nit començarà amb un sopar cocktail oferit per Mª del Mar per a tots els fallers de la comissió major i els acompanyants. Finalitzat el sopar, al voltant de les 23:30, començarà l'Acte Protocol·lari de la Proclamació i, a continuació, gaudirem de la Fi de Festa que estan organitzant les delegacions. Per a tots els que desitgen allargar la vetlada, la nostra Fallera Major també oferirà unes copes.

Mª del Mar confia en la vostra presència

PROCLAMACIÓ DE ROCÍO GALIANA JORDÀ, FMI 2018

DIVENDRES 29 DE SETEMBRE, A LES 18:30
PROCLAMACIÓ DE ROCÍO GALIANA JORDÀ
FALLERA MAJOR INFANTIL 2018 DE LA FALLA POETA ALBEROLA- TOTANA

 

ACOMPANYADA PEL PRESIDENT INFANTIL 2018, PABLO DE LA FUENTE DE LOS SANTOS


Totanets, arriba un dels dies més esperats per Rocío, el de la seua Proclamació com a Fallera Major Infantil! 
La vesprada començarà a les 18:30 amb un berenar per als xiquets i xiquetes, oferit per la comissió. Les families de Rocío i Pablo oferiran una picaeta per als adults que vulguen acompanyar-nos. A les 19:15 començarà un espectacle musical infantil. I a les 20:30 es celebrarà l'Acte Protocol·lari de la Proclamació, que es tancarà amb algunes sorpreses que esperem que vos agraden a tots.

Rocío espera estar acompañada de tots vosaltres.


pablo de la fuente, president infantil 2017-2018

Huí ha sigut anomenat president infantil, en Pablo De la Fuente. Enhorabona i a disfrutar d'un nou any ple de traca, foc i festa.


ENHORABONA: ANDREA PRESELECCIONADA

És un plaer comunicar-vos la preselecció de Andrea García Aranda com a candidata del Sector Olivereta per a la Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2018.


TRiste notícia

Hui ha faltat un gran home. La teua familia és el reflexe viu del teu legat. José Vicente, hui i sempre estaràs amb nosaltres. DEP


PRESELECCIÓ A LA CORT D'HONOR 2018

El proper divendres, 14 de juliol, a les 22:00 hores, és la preselecció, al Jardí del Palau de la Música (llit del Túria, pavelló Sud). Totaners, tots amb les nostres candidates!

 


ARTISTES FALLERS

La falla Poeta Alberola - Totana té el plaer de comunicar els noms dels dos artistes que realitzaran els monuments fallers per a l'exercici 2017-2018.

L'artífex de la falla gran serà Pepe Benavent Piera, artista faller de Carcaixent, gran professional que combina a la perfecció experiència, serietat i qualitat en el conjunt del seu treball. L'encarregat de realitzar la falla infantil serà Borja Llorens Mata, un jove i prometedor artista faller que destaca per la seua frescor, creativitat i gran acabat.

Aquesta comissió sempre ha apostat pel bon gust i intenta superar-se any rere any en els seus reconeguts monuments. És per açò que enguany ha dipositat tota la seua confiança en estos dos extraordinaris professionals amb uns bons projectes, interessants i competitius, amb els quals afronten les falles del 2018 molt il·lusionats i amb grans expectatives.

Des d'ací també volem reconèixer el magnífic treball desenvolupat pels mestres Jose Ramón Espuig Escrivá i Vicente Almela Caballé en aquests dos últims anys per a la nostra comissió. Els desitgem els majors èxits en el desenvolupament de la seua vida personal i professional.


NOMENAMENT FALLERES MAJORS 2018

En la Junta General Extraordinària celebrada el passat 04/05/2017 es va acordar nomenar a les nostres representants per a les falles de 2018.

 

Fallera Major: Mª del Mar Bonora Gimeno

Fallera Major Infantil: Rocío Galiana Jordá

 

Enhorabona a les dues!


DISSABTE 13 DE MAIG, FESTA MEXICANA

Hola amics fallers!!

 

La delegació d'or ja torna a la càrrega. Esta vegada és una festa mexicana. Ens agradaria que tots portàreu alguna decoració del tema, pot ser unes trenes, barrets, flors, faldes el que cada un tinga en sa casa, que es veja un poquet d'ambient mexicà. Preu per persona com sempre, 5€.

 

És important que us apunteu, ja que hem de fer les compres.

 

La festa es realitzarà en el nostre Casal el Patró i començarà el dia 13 de Maig a les 21 hores.

 

Animeu-vos a participar tingueu l'edat que tingueu.

 

Vos esperem!!

 


CANDIDATES PER A FORMAR PART DE LA CORT D'HONOR DE LA FM DE VALÈNCIA

En la Junta General Extraordinària celebrada el passat 04/05/2017 es va acordar nomenar a la senyoreta Andrea García Aranda i a la xiqueta Cecilia de la Fuente de los Santos com les representants de la nostra comissió que optaran a Fallera Major de València 2018 o a formar part de la seua Cort d'Honor. Molta sort!


directiva 2017/2018

Juan Francisco Martínez, President de la nostra comissió, presenta la Directiva que es responsabilitzarà de dur a terme el projecte faller 2018. Aquest grup està format per fallers de la seua confiança, bolcats de forma desinteressada a aquesta causa comuna. La directiva es completa amb equips de treball per delegacions.


Juan francisco martínez, president

En Junta General Extraordinària celebrada en el casal "El Patrón" el 05/04/2017, Juan Francisco Martínez va resultar elegit President de la Falla Poeta Alberola Totana per a l'exercici 2017/2018. El desitgem els millors dels èxits en la seua tasca.


ELS MILLORS MOMENTS DE LES FALLES 2017

Les millors fotografies, al facebook de la falla.


NOTÍCIES ANTERIORS