PRIMER MÀSTER XEF TOTANA


T'AGRADARIA SENTIR-TE COM UN GRAN MÀSTER XEF?

Ara t'ho posem molt fàcil.

 

Et proposem iniciar el primer masterchef faller, on ningú serà expulsat ni guanyarà.

 

El seu objectiu principal és ensenyar-nos als altres fallers i falleres la recepta que a tu més t'agrade cuinar (i que els altres ens xuplem els dits quan la portes a la falla) , dóna igual que siga dolç o salada, de les que ens cuinava la nostra iaia amb tant amor, de les tradicionals de tota la vida o de les més modernes que en deu minuts estan fetes en el microones. L'important és que ens ensenyes a fer receptes als altres fallers. 

 

A la finalització del Màster Xef s'enviarà a tota la comissió el primer receptari totaner amb les receptes cuinades i fotos.

 

COM HO ORGANITZAREM?

D'una forma molt senzilla.


Les classes Masterchef es realitzaran, en principi, un dissabte al mes fins que hagen passat per les nostres cuines tots els interessats, (el calendari amb les dates exactes ho comunicarem més avant) , de 20:00 h. a 21:00, on un de nosaltres ensenyara i els altres aprendrem.


La recepta que s'elabore cada dissabte es consumirà en el sopar de sobaquillo que es realitze després, a manera de tapa, per a degustar-la tots els assistents a la classe màster xef.

 

CÓM SER UN AUTÈNTIC MÀSTER XEF?

Llig amb atenció.


Si el que vols és demostrar-nos els teus dots culinaris pots posar-te en contacte amb la delegació de festejos o la seua delegada fins al dia 8 de Maig. Serà necessari que ens digues el nom de la recepta que realitzaràs, els ingredients que necessites i la seua quantitat, (màxim para10 persones) i si necessitaràs un forn perquè se't facilite.


PREFEREIXES APRENDRE RECEPTES NOVES?

Perquè et va a ser molt fàcil.


Quan hàgem confeccionat i comunicat el calendari definitiu decidix a quants dissabtes vols baixar i vIne.

Així de fàcil t'ho posem

Diuen que entre foguers és com millor se'l passen els amics, així que ja sabeu, res com sentir-se un xef, compartint les nostres receptes i rodejat de bona gent

 

Anima't i convertix-te en un Xef Totanero! El 19 de març rebràs una estrela totanera per cada recepta que ens ensenyes!