Exercici 2018-2019


LES NITS DE TOTANA


dia de la presentació

DISSABTE, DIA GRAN

Una setmana especial per a tota la comissió, per a Amparo, per a Sara i per a Luís, per a les seues famílies i per a tots els seus amics.

Dissabte 17, de vesprada, celebrarem les exaltacions de les Falleres Majors. La presentació dels #totanets (a les 16.30), portarà el nom de "Principes@s", mentre que la major -a continuació- girarà en torn al ball.

Després tindrem el fi de festa a càrrec del nostre Grup de Playbacks! 💃 Vos esperem en un día especial, per a que ens acompanyeu i gaudiu en un día especial 😊

📆 Dissabte 17 de Novembre
16:30h
📌 IALE School International, Carrer de les Comèdies s/n (L'Eliana)


PROCLAMACIÓ MAJOR 2019

La nit començarà amb un sopar cocktail oferit per Amparo per a tots els fallers de la comissió major i els acompanyants. Finalitzat el sopar, l'Acte Protocol·lari de la Proclamació i, a continuació, gaudirem de la Fi de Festa. Per a tots els que desitgen allargar la vetlada, la nostra Fallera Major també oferirà unes copes.

Amparo confia en la vostra presència.


PROCLAMACIÓ INFANTIL

El próxim dissabte serà un día molt especial per a la nostra comissió infantil: celebrarem la proclamació de Sara Rivas Climent com a Fallera Major Infantil 2019, i de Luís Rodríguez Vara com a President Infantil.

No podeu faltar. Vos esperem a tots per a acompanyar als nostres representants infantils en una vesprada molt especial per a ells!

 

Dissabte 22 de Setembre, a les 18:00h al casal El Patróncandidates a les Corts d'Honor2019

La preselecció a les Corts d'Honor tindrá lloc el dissabte 14 de Juliol a les 22:00 als Jardins del Palau. Pavelló Nord.

Les nostres candidates son:

CHFMV: María Casas Ballestar

CHFMIV:  Rocío Galiana Jordàtenim quadre d'honor 2019san juan en totana!!


Elecció President 2019

En Junta General Extraordinària celebrada en el casal "El Patrón" el 13/04/2018, Juan Francisco Martínez va resultar reelegit President de la Falla Poeta Alberola Totana per a l'exercici 2018/2019. El desitgem els millors dels èxits en la seua tasca.ELS MILLORS MOMENTS DE LES FALLES 2018

Les millors fotografies, al facebook de la falla.


NOTÍCIES ANTERIORS